This garden was created for a family living on the side of the Barwon river in Geelong. It was made from almost exclusively reclaimed materials. The site is on a slope that finishes approximately 20 metres higher than the road. The first part of our project was to remove weeds and stabalise the slope. We used a large amount of rosemary and then focused on the courtyard halfway up the hill.

 
newtown5.jpg

Feature 1

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Nulla eu pretium massa. Donec eu est non lacus lacinia semper. Nullam sit amet nisi condimentum erat iaculis auctor. Donec eu est non lacus lacinia semper. Mauris egestas at nibh nec finibus.

Feature 2

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Nulla lectus ante, consequat et ex eget, feugiat tincidunt metus. Suspendisse nec congue purus. Quisque congue porttitor ullamcorper. Donec eu est non lacus lacinia semper.

Feature 3

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae. Nullam sit amet nisi condimentum erat iaculis auctor. Nullam sit amet nisi condimentum erat iaculis auctor. Integer tempus, elit in laoreet posuere, lectus neque blandit dui, et placerat urna diam mattis orci.